Results 1 to 2 of 2

Thread: Ping test fails during evdo drive test.

  1. #1
    Registered Member Reputation: 10 Add to this user's reputation
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Credits
    6
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    0


    Did you find this post helpful? Yes | No

    Ping test fails during evdo drive test.

    Hi,
    Following is related to evdo optomization.
    During evdo cdma drive test, ping test (originations)failed. the air card drops the connection. whats the reason behind it? how to trouble shoot and what parameter changes would be needed? this happens near the site within 1/2 mile, no obstruction.

    Similar Threads:

  2. #2
    Registered Member Reputation: 10 Add to this user's reputation
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    11
    Credits
    31
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    0


    Did you find this post helpful? Yes | No
    Thank yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo




  3. Online LTE Tutorial by Ericsson
    LTE 10A Air Interface
    Introduction to LTE and Evolved Network Architecture
    Carrier Aggregation Concepts for LTE Rel-10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •